AC|S VASTGOED HOOGSTRATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AC|S VASTGOED HOOGSTRATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.804.424

Publication

05/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313049*

Neergelegd

03-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Grote Baan 201

Ondernemingsnummer :

0634804424

Benaming (voluit) : AC|S VASTGOED HOOGSTRATEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers te Weelde (Ravels), op drie augustus tweeduizend vijftien, blijkt dat:

De heer VAN HOOGHTEN Werner Josephus Anna, geboren te Turnhout op 23 december 1967, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Wezelakkers 123.

De heer GORIS Dirk, geboren te Turnhout op 20 juli 1976, wonende te 2400 Mol, St.-Antoniusstraat 16 bus 101.

De heer VAN DYCK Dietmar, geboren te Herentals op 20 januari 1972, wonende te 2280 Grobbendonk, Kretbosstraat 48.

De heer PORTO-CARRERO Jozef Angelina, geboren te Arendonk op 23 augustus 1953, wonende te 2370 Arendonk, Kapelstraat 35.

De heer LUYTEN Ronny Alfons Maria, geboren te Turnhout op 28 december 1962, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Kerkstraat 3 bus 6.

Mevrouw BAYENS Vicky Carola Paula, geboren te Turnhout op 6 februari 1976, wonende te 2440 Geel, Mosselgoren 104.

De heer VAN DYCK Geert, geboren te Lier op 9 juni 1983, wonende te 2275 Lille, Rooyaerde 27.

De heer THEYS Koen, geboren te Turnhout op 14 november 1979, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Hueven 31.

De heer FLEERAKKERS Roel Twan Magda, geboren te Turnhout op 12 juni 1986, wonende te 2310 Rijkevorsel, Stevennekens 54.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NTT ADVISERS , met ondernemingsnummer BTW BE 0847.972.812 RPR Turnhout met zetel te 2290 Vorselaar, Merellaan 24, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Filip Segers te Weelde op 8 augustus 2012, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 augustus daarna onder nummer 12144881, vertegenwoordigd, door haar enig zaakvoerder, de heer NGUYEN The Thoai, geboren te Herentals op 9 september 1981, wonende te 2290 Vorselaar, Merellaan 24; een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam:  AC|S VASTGOED HOOGSTRATEN , en zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201.

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

a) Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

2380 Ravels

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

b) het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

c) de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

d) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand en advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; - het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten; - het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt 25.000 euro.

Het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten is vereist, tengevolge van de bijneming of terugneming van aandelen door vennoten of tengevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten. Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van 100 euro per aandeel.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is geheel volstort in geld.

De notaris heeft verklaard dat het bedrag van 25.000 Euro werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening bij ING bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoot, door de statuten benoemd (alsdan statutaire bestuurder(s) genoemd) of door de algemene vergadering benoemd (alsdan gewone bestuurder(s) genoemd), voor bepaalde of onbepaalde termijn. De vennootschap zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die erbuiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn:

- door de enige bestuurder zo er slechts één benoemd werd.

- ingeval er twee bestuurders benoemd werden door elke bestuurder afzonderlijk handelend. - ingeval er drie of meer bestuurders werden benoemd dan is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het college van bestuurders, handelend bij meerderheid. Onverminderd deze algemene bevoegdheid van het college van bestuurders, is de vennootschap eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder, individueel en alleen handelend, voor alle handelingen tot een bedrag van 25.000 euro.

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste donderdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een feestdag is op de volgende werkdag op hetzelfde uur.

Elk aandeel van de geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van het bestuur.

Werden benoemd tot niet-statutaire bestuurders, voor onbepaalde termijn:

De heer VAN DYCK Geert, geboren te Lier op 9 juni 1983, wonende te 2275 Lille, Rooyaerde 27.

De heer THEYS Koen, geboren te Turnhout op 14 november 1979, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Hueven 31.

De heer FLEERAKKERS Roel Twan Magda, geboren te Turnhout op 12 juni 1986, wonende te 2310 Rijkevorsel, Stevennekens 54.

De heer NGUYEN The Thoai, geboren te Herentals op 9 september 1981, wonende te 2290 Vorselaar, Merellaan 24.

Werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met recht van in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap  AC S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en do¬cumenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

Coordonnées
AC|S VASTGOED HOOGSTRATEN

Adresse
GROTE BAAN 201 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande